hier gaat het belogue natuurlijk ook om

hier gaat het belogue natuurlijk ook om
de drachme van Cleopatra

Eén foto: 'feeling blue'

English tekst:

This way I had figured it all out by myself, this plans to give way into revolution with the gay world at least//

And be everyone honest on this point: would you ever have felt comfortable with a Christ Jesus serving gay values? My artist, who's identity is not given with here, is not feeling well if he's set his mind accredited in pink or other shades of vermillion red.

 

Nederlandse tekst:

Deze wijze van verandering aan te brengen in de zelfopvattingen van met name mannen en hun diverse werelden van aandacht en betrekking door vorm te geven aan een principe in blauw om daarmee de plaats in te vullen die door het afnemend enthousiasme voor de diverse lippendiensten aan de kleur roze overbleef in het spectrum dat een weergave is van het voorstellingsvermogen der mensen – ik wilde mijzelf dan toch tenminste één revolutie toestaan:

Francais: à la lanterne avec les pédé en rose, entrez pour la representation des délégées  de l'age nouvelle, que nous aurons sauvé des forces omineux par l'humanité d'entrevenu blue –

Nederlands: weg met de roze koppen, en aantreden van de gedelegeerden van de nieuwe tijd, waarmee wij worden bevrijd van die vage krachten door deze koele blauwe interventie  

 

Een figurine van het eiland Delos –

Één der cycladische eilanden in

de Egeïsche Zee

 

Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

 

Eén foto aangehecht: kunstkritiek dringend gewenst

In eerste instantie zie ik de zin van de wat afwijkende verschijning op de aangehechte foto ook niet zeer goed in. Maar als kunstcriticus raak je eraan gewend dat je het verschijnen van de laatste ontwikkelingen op de meest onverwachte manieren moet ontdekken, en misschien dat de gemiddelde lezer van  het blog tevreden vaststelt dat het hier gaat om pornografie. Ik wil dat evenwel bestrijden.

In onze tijd waarin de ontwikkelingen in politieke en samenleving ertoe hebben geleid dat elke waardenbeleving ter discussie is komen te staan zijn er velen die uiteindelijk besloten voor de verwerkelijking van hun persoonlijke motieven uitsluitend te zijn aangewezen op de ervaringen van hun eigen lichamelijke werkelijkheid. En toen de mensen in de Westerse samenleving gingen vermoeden dat het wellicht voor het gevoel dat er ook een ontwikkeling in hun leven plaats vindt  een kwestie is van de vrijheid die zij zichzelf toekenden bij het nastreven van de vervulling van de grootste drogreden die onze naoorlogse geschiedenis te zien heeft gegeven, namelijk dat alles goed zou komen als wij maar onszelf zouden kunnen zijn – whatever – toen pas bleek dat wij onder die formule niet anders kunnen dan verstaan dat wij in overeenstemming met onze lichamelijke lust- en onlust-gevoelens willen leven omdat juist daar het gebied gezocht moest worden dat nog altijd grotendeels onontgonnen was en onontdekt.

In de foto ziet U een beeld van iemand die kennelijk de vrijheid om uit te gaan van dat eigen lijf wat teveel is geworden zodanig dat hij maatregelen nam en het zichzelf oplegde een uiterlijk teken te vertonen dat hij tenminste toch meer over zichzelf te zeggen had dan het voldoen aan de status van een dier. Ik ben er zeker van dat het teken van het hangslotje om het geslachtsorgaan tenminste met zich mee brengt dat er een drempel is opgeworpen tegen het zonder meer gevolg te geven aan je driften. De moeilijkheid met de mens is ook dat hij altijd wel kan. Maar met water kan elke zonde worden weggespoeld en afgewist.

 

Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

wat er wel uit moet springen

erfenis/ héritage

« Il n'y a pas des chez-nous par hasard, il n'y a que des rendez-vous. »   Paul Eluard. << niets tussen mense...

een schrijver loopt altijd achter de feiten aan